Hyppää sisältöön

EU:n Avaruusohjelmaviraston pääjohtaja Rodrigo da Costa vierailee Helsingissä EUSPA:n työpajan merkeissä

SpaceFinland
Julkaisuajankohta 6.7.2023 10.22
Uutinen
© EUSPA: Paikannusjärjestelmä Galileoon liittyvä harjoitus arktisissa maisemissa.

Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry järjestää 20.9.2023 EU:n Avaruusohjelmaviarston (EUSPA) kanssa työpajan: Tilaisuudessa käsitellään ensisijaisesti EUSPA:n tarjoamien avaruuspalveluiden hyödyntämismahdollisuuksia Suomen avaruusteollisuudelle ja sen loppukäyttäjille. Tapahtuma järjestetään Helsingissä osoitteessa Eteläranta 10.

Tilaisuuden avaa EUSPA:n pääjohtaja Rodrigo da Costa yhdessä PIA:n Avaruusryhmän edustajien kanssa. Erityisesti huomioidaan EU:n avaruusohjelman tarjoamat palvelut turvallisuus- ja viranomaistoimintaan. Tilaisuudessa käsitellään myös EUSPA:n rahoitusmekanismeja ja hakuprosesseja.

Työpaja järjestetään läsnätilaisuutena, tilaisuudesta ei jaeta striimiä. Tapahtuma koostuu seminaari- ja työpajaosuuksista. Osallistujien on ilmoittauduttava etukäteen myöhemmin julkaistavan kutsulinkin kautta. Työpajan enimmäismäärä on 100 henkilöä.

Lisätietoja tapahtumasta on myös saatavilla www.AFDA.fi-jäsensivujen kohdasta ”Ajankohtaista”. Tarkempia tietoja tilaisuudesta on saatavilla Puolustus- ja ilmailuteollisuus PIA ry:n Avaruusryhmältä (Matti Anttila, p. 0500 621 791, [email protected]), sekä EUSPA:lta (Kati Tahvonen, [email protected]).