ESERO

ESERO eli European Space Education Resource Office on Euroopan avaruusjärjestö ESA:n tärkein kanava kouluyhteisöjen tukemiseksi. ESERO edistää tiedeoppimista, monilukutaitoa sekä STEM-osaamista ja hyödyntää avaruuteen liittyviä teemoja sekä lasten ja nuorten kiinnostusta avaruutta ja tähtitiedettä kohtaan.

ESERO Finland tarjoaa varhaiskasvatukseen, perusopetukseen sekä toiselle asteelle avaruusaiheisia oppimateriaaleja ja luokkahuoneaktiviteetteja. ESERO Finland kehittää yhdessä koko ESERO-verkoston ja ESA:n kanssa opetusmateriaaleja ja jakaa niitä maksutta suomalaisille kouluille.

ESERO Finland operoi laajasti, kaksikielisesti ja koko maan kattavasti ESA:n koordinoimaa ESERO-toimintaa Suomessa. ESERO toteuttaa täydennyskoulutuksia, tapahtumia ja jakaa helposti käyttöön otettavia oppimateriaaleja luokkahuoneisiin. 

ESERO Finland jakaa myös tietoa avaruustutkimuksen ja tähtitieteen opiskelu-, ura- sekä työmahdollisuuksista. Seuraamalla sivua saat ajankohtaista tietoa ESERO Finlandin toiminnasta. ESERO Finland -toimintoja toteutetaan Jenny ja Antti Wihurin rahaston sekä ESA:n tuella. #ESEROFinland