Space Generation Advisory Council (SGAC) Finlandin verkostoitumistapahtuma Turussa

Torstai 14.3.2024 klo 18.00

Space Generation Advisory Council (SGAC) Finlandin verkostoitumistapahtuma Turussa

Space Generation Advisory Council (SGAC) Finlandin afterwork-tapahtuma on jälleen tulossa maaliskuussa. Tällä kertaa tapaamme Turussa!

Toivotamme tervetulleeksi seuraavaan verkostoitumistapahtumaan 14.3.2024 klo 18.00 Panimoravintola Kouluun (Eerikinkatu 18, 20100 Turku).

Osallistuminen on avointa ja maksutonta kaikille opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille. Baarista voi halutessaan ostaa juomia. Vahvista läsnäolosi täyttämällä tämä lomake 12.3. mennessä.

SGAC on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on edustaa 18-35-vuotiaita korkeakouluopiskelijoita ja nuoria ammattilaisia YK:ssa, avaruusjärjestöissä, teollisuudessa sekä akateemisessa maailmassa. Lisätietoja verkkosivuiltamme.  

Ensisijainen tehtävämme Suomessa on koota ja saada mukaan nuori avaruudesta kiinnostunut yhteisö. Aloitamme tilaisuuden esittämällä lyhyen katsauksen SGACin mahdollisuuksista, jonka jälkeen on vapaamuotoista verkostoitumista. 

Odotamme innolla tapaamistasi verkostoitumistilaisuudessamme! Jos sinulla on kysyttävää tai lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.   

Finland's National Points of Contact for SGAC  

Kiira Tiensuu   
Tiia Tikkala