Hyppää sisältöön

European Space Leader Award voittajat julkistettu

SpaceFinland
Julkaisuajankohta 16.4.2024 10.22
Uutinen
Kiira Tiensuu (vas.) ja Tiia Tikkala (oik.) SGAC-tapahtumassa 18.1.2024

Space Generation Advisory Council (SGAC) on julkistanut vuoden 2024 European Space Leader Award (ESLA) voittajat. Yksi heistä on Kiira Tiensuu, joka toimii SGAC:n kansallisena yhteyshenkilönä Suomelle.

European Space Leader Award -palkinnon tarkoituksena on antaa tunnustusta SGAC:n jäsenille heidän panoksestaan Euroopan avaruussektorilla ja tarjota mahdollisuus vuorovaikutukseen erilaisista maantieteellisistä ja ammatillisista taustoista tulevien avaruusalan toimijoiden välillä.  Voittajat sponsoroidaan Münchenissä Saksassa 31.5.-1.6.2024 järjestettävään tilaisuuteen ”The 8th European Space Generation Workshop”. 

Space Generation Advisory Council on maailmanlaajuinen verkosto nuorille avaruusalan ammattilaisille ja avaruudesta kiinnostuneille yliopisto-opiskelijoille. Kiira Tiensuu ja Tiia Tikkala toimivat SGAC:n kansallisina yhteyshenkilöinä Suomelle. Heidän aloitteestaan SGAC on aktivoitunut myös Suomessa. Lue tästä Kiira Tiensuun kokemuksista.

Space Generation Advisory Council (SGAC)

Vuoden 2024 ESLA-voittajat    
 

Tammikuussa 2024 Winter Satellite Workshopin yhteydessä järjestettyyn SGAC-tapahtumaan Espoossa osallistui runsaslukuinen joukko opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia