Hyppää sisältöön

Avaruusala kiinnostaa nuoria

SpaceFinland
Julkaisuajankohta 27.11.2023 10.41
Uutinen
Afterwork-illan mukavaa tunnelmaa

Space Generation Advisory Council (SGAC) Finland järjesti rennon afterwork-tapahtuman 10.11.2023 Helsingissä. Opiskelijoille ja avaruusalan nuorille ammattilaisille suunnatussa tapahtumassa oli hyvä tunnelma.

Saimme osallistujilta arvokasta palautetta, jonka pohjalta pääsemme kehittämään toimintaamme ja järjestämään entistä hauskempia tapahtumia. Seuraava tapahtumamme on networking-iltama Winter Satellite Workshopin yhteydessä 18.1.2024. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Jos olet opiskelija tai nuori ammattilainen avaruusalalla, toivottavasti näemme siellä!

Space Generation Advisory Council (SGAC) on maailmanlaajuinen avaruusalan opiskelijoiden ja 18–35-vuotiaiden nuorten ammattilaisten verkosto. SGAC edustaa nuoria YK:ssa, avaruusjärjestöissä, teollisuudessa sekä akateemisessa maailmassa, ja se on kasvanut suureksi, yli 27 000 jäsenen järjestöksi, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia tavata muita nuoria avaruusalalla, esimerkiksi erilaisten tapahtumien muodossa. 

SGAC Finland on SGAC:n Suomen osasto, josta vastaavat Suomen kansalliset yhteyshenkilöt (National Points of Contact) Kiira Tiensuu ja Tiia Tikkala. Tavoitteenamme on tuoda koolle eri aloilta (tiede, tekniikka, avaruuslaki…) ja eri Suomen kolkista yhteen nuoria aikuisia, joita kiinnostaa ura avaruusalalla tai jotka haluavat tavata toisia nuoria ammattilaisia.

Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan tapahtumiimme tai auttaa niiden järjestämisessä, ota yhteyttä meihin! 

Tiia Tikkala    
Kiira Tiensuu  

Lue lisää SGAC Finlandista