SGAC Finlandin verkostoitumistapahtuma

Perjantai 10.11.2023 klo 17.00

SGAC Finlandin verkostoitumistapahtuma

Space Generation Advisory Council (SGAC) Finlandin afterwork-tilaisuus jälleen marraskuussa!

Toivotamme sinut tervetulleeksi seuraavaan verkostoitumistapahtumaan 10.11.2023 klo 17.00 Teerenpeliin Helsinkiin (Olavinkatu 2, 00100 Helsinki). Vaikutelmia edellisestä tapahtumastamme heinäkuussa löydät täältä.

SGAC on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on edustaa 18-35-vuotiaita korkeakouluopiskelijoita ja nuoria ammattilaisia YK:ssa, avaruusjärjestöissä, teollisuudessa sekä akateemisessa maailmassa. Lisätietoja verkkosivuiltamme.  

Ensisijainen tehtävämme Suomessa on koota ja saada mukaan nuori avaruudesta kiinnostunut yhteisö. Aloitamme tilaisuuden esittämällä lyhyen katsauksen SGACin mahdollisuuksista ja suunnitelmista vuodelle 2024, jonka jälkeen vapaamuotoista verkostoitumista. 

Osallistuminen on kaikille avointa ja maksutonta, ja baarista voi halutessaan ostaa juomia. Vahvista läsnäolosi täyttämällä tämä lomake 8. marraskuuta mennessä

Odotamme innolla tapaamistasi verkostoitumistilaisuudessamme! Jos sinulla on kysyttävää tai lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.   

Finland's National Points of Contact for SGAC  

Kiira / [email protected]
Tiia / [email protected]